top of page

Dans je vrij!

 

Heb je moeite contact met je lichaam te maken? Opgesloten? Geblokkeerd? Stilstaan in je leven? Geen vooruitgang? Heb je een burn-out? Is je geest moe? Ik help je met dans en meditatie bij jezelf te komen, in je lichaam, gecentreerd, in balans. Dat wat weg mag, gaan we loslaten in dans en beweging. 

 

 

Dans en Meditatie workshop binnenkort in Maastricht

"LOSLATEN en VERTROUWEN"

In deze dans leer je vertrouwen op je lichaam. Waar zit de beweging, voer deze door, naar punten in je lijf waar blokkades zitten. Help jezelf. In de dans zit heling. Vindt de balans in je lijf en laat los wat niet meer nodig is. Met opzwepende muziek mag je loslaten wat niet meer dient en vetrouwen op wat is. We mediteren buiten, in de natuur en gaan in gesprek met Moeder Aarde. Zij kent de antwoorden, je hoeft alleen maar te vragen en te luisteren. Ik begeleid je in meditatie en dans. We doen het samen.

 

Deze workshop duurt 4 uur 

13:00-17:00

 

 

Meld je aan, bel mij (Joyce): 06-45768438 of mail naar naturewithinyou@gmail.com

 

 

Dansavond Maastricht

De Vier elementen in jou

In deze dans maak je een reis in lichaam en geest. Waar zijn de vier elementen van Moeder Aarde in jou? Wat doen ze in jou? Zijn ze in harmonie? Voel de elementen in jou en laat ze bewegen. Deze dans is geinspireerd door sjamanistische teachings waarin de vier elementen op Aarde net zo aanwezig zijn als in jezelf. We gaan op zoek en voelen de balans.  
 
Meld je aan, bel mij of stuur me een sms: 06-45768438, of email naturewithinyou@gmail.com
 

Dansworkshop

Maastricht

Loslaten en Vertrouwen

Ik heb gemerkt dat toch nog veel mensen het lastig vinden om los te gaan, te dansen als een kind, vrij en onbedwongen, zonder regels, voelen waar beweging zit in het lichaam en daar gehoor aan geven. Mensen zien het lichaam als een bijbehorend goed en vinden het moeilijk om contact te maken het hun lijf, te voelen. Sommige mensen hebben nauwelijks of geen relatie met hun lichaam en verafschuwen het. In deze dans gaan we loslaten en vertrouwen. We gaan leren vertrouwen op ons lichaam. Waar zit beweging, wat geeft het ons, waar worden we blij van als het om ons lichaam gaat? Waar zit de liefde voor je lichaam. Waar zit het vertrouwen? Het gevoel dat het goed is? En waar mogen we loslaten? Welke gevoelens zijn er in je lijf verscholen, negatieve gedachtes, negatieve zelfreflectie, die we mogen loslaten? Dit is een zeer krachtige workshop voor lichaam en geest. Om je lijf te omarmen, te vertrouwen, lief te hebben, en te mogen loslaten wat niet meer dient. 

 

In deze workshop ervaar je:

- acceptatie van je lichaam door beweging en meditatie

- vertrouwen op je lichaam en haar potentie

- loslaten van oude trauma's die vastzitten in je lijf

- je lichaam lief te hebben

- een balans te vinden in lichaam en geest

- lekker losgaan

- heerlijk vertrouwd voelen

  

Meld je aan, bel mij of stuur me een sms: 06-45768438, of email naturewithinyou@gmail.com

 

Dancing is like Dreaming with your feet

 
bottom of page