top of page

Vluchtelingen in Hongarije


Mensen komen uit een land vol geweld...Geef deze mensen een helpende hand. Ze zijn ook bij jou in de buurt. Slechts 12 miuutjes van ons vandaan, zit een redelijk grote opvanglocatie. We zijn vorige week daar geweest, om kleren te geven, met ze te tafelvoetballen...Gewone mensen, net als jij en ik. Mensen ook, met een verhaal, met verdriet, een lange weg naar een land, waar ze de taal niet spreken, waar ze de gebruiken niet van kennen...Maar blije gezichten...want ze kunnen op adem komen, ze kunnen hun schouders laten zakken en even niets...even niets doen. Ga op zoek bij jouw in de buurt, waar ligt een opvanglocatie, waar kun je helpen?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page