top of page

Op weg naar de essentie...


Beste mensen, dit is geen luchtige materie, die essentie....en ergens is het ook weer zeer luchtig, zeer omvangrijk net als de lucht.. Jouw essentie is overal, bestaat overal, is er in overvloede. Je ziet het soms niet, maar je kunt het voelen. Sluit je ogen, doe het nu, terwijl je zit op je stoel, kopje koffie in je handen...Sluit je ogen en voel hoe groots je bent...Hoe de essentie door lichaam en geest expandeert, groeit en bloeit, explodeert, ver oh zo ver reikt buiten je lichaam. Voel hoe je deel uit maakt van alles om je heen...alles...dat klinkt als heel veel...en dat is het ook...je bent alles om je heen, je reikt tot aan de verste hoeken van miljoenen galaxies, jij bent de essentie, jij bent het bestaan, je bent met je ziel verbonden met al het leven om je heen. Jouw lichaam kent dezelfde geometrie als het leven om je heen. De cellen in jou zijn als sterren in het universum. Een prachtige universele orde en symfonie, in constante beweging met elkaar, lijnen en spiralen die elkaar helpen en voeden, die muziek maken, die trillen van liefde, vibreren in golflengtes van alle kleuren. Ga in de zon staan, knijp je ogen bijna dicht, zodat je nog net de zonnestralen door je wimpers laat schijnen...Zie je de kleuren van de regenboog? Dat zijn alle kleuren die de lucht vullen. Onze lucht is zoveel meer dan blauw. Onze lucht is gevuld met kleuren. En die kleuren zitten ook in jou. Je ademt ze in en weer uit. Verbonden met het universum, het Al, de kleuren, het licht. Verbonden met de essentie. Laat je meenemen in die spiraal die leven heet. En voel hoe je deel uit maakt van het leven. Voel dat je het leven bent! Omarm het, doorleef het en geef het liefde. Je bent die symfonie....Hoe klink jij?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page