top of page

Peru en Liefde


Weet je....het leven is kort, hier op aarde...het leven zit in "beleven", beleef het leven, in ieder moment, in alles in jou en om jou heen.... de mensen, de dieren, de planten, de dingen, de sterren, je adem, je lijf.....dat mooie lijf dat droomt, dat mooie lijf dat ziet en ruikt....Wat heb je net geroken? Ik ruik knoflook, en niet 1 lullig teentje...een hele knol knoflook in gaucomole, verse avocado's....ik zie het groene natte gras, de witte bloempjes, kersenbomen teruggetrokken, energie in de grond, in de wortels, bladeren in alle kleuren op de grond, grijze lucht....ik hoor het ritselen van de blaadjes aan de bomen, een verloren duif, nacko bear, mijn schouders bewegen, mijn vingers dansen over het toetsenbord.

Kijk...die inka's die hadden het begrepen...een mooie zetel voor jou (zie foto), met uitzicht op de Andes....Het uizicht op het leven, om te beleven, om op te nemen, adem de schoonheid in.... En met dat uitzicht kan maar één ding geboren worden: DANKBAARHEID. Dankbaarheid opent je hart en voor je het weet ben je in LIEFDE. Van dankbaarheid naar liefde, het gebeurd in één hartslag. De verbinding gaat hand in hand, van hart naar hart. Zo genezen we onze levens, onze uitzichten die soms dwellen en zwart lijken, krijgen weer kleur en bloeien op.

Ga zitten op die troon van het Leven en Geniet....


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page